Appels Groep, reeds 20 jaar het adres voor bedrukte bedrijfs-, sport- of promotiekleding!

Kleding bedrukken

20 jaar ervaring met kleding bedrukken

Ons bedrijf bestaat al 20 jaar en u bent vanuit zowel Eindhoven als Tilburg en Breda bij ons aan het juiste adres voor kleding laten bedrukken. Dit kan onder andere voor bedrijfs-, sport- en promotiekleding. Als u het wenst, kunnen wij zelfs uw kleding borduren. Laat ons ook uw wensen weten zodat wij hierop kunnen inspelen. Voordat wij starten met het bedrukken, scheppen wij eerst voor u duidelijkheid. Wij sturen namelijk eerst een digitale drukproef. Gaat u hiermee akkoord? Dan sturen wij een scherpe en duidelijk offerte. Wilt u meer weten over wat de Appels Groep voor u kan betekenen? Voor al uw vragen over kleding laten bedrukken kunt u bellen naar 076-5729991.

Advies voor kleding bedrukken

Wilt u kleding bedrukken in bijvoorbeeld Eindhoven of Tilburg of misschien in Breda? Dit kan bij ons op meerdere manieren zoals: transferdruk, zeefdruk, sublimatiedruk en foliedruk. Wij maken een passende opdruk die gebaseerd is op wat uw wensen zijn bij uw kleding. Wilt u advies over de verschillende opdrukken voor uw kleding? Wij adviseren u graag. U kunt bij ons ook kiezen voor direct printing door middel van vellen papier. Echter gebruiken wij deze techniek weinig tot nooit. Dit omdat de kwaliteit te wensen overlaat.

Kleding bedrukken: hoe werkt het?

Van de afbeelding die u laat bedrukken (tekst of logo) zal in eerste instantie per kleur een film worden gemaakt. De afbeeldingen zitten op een transparante drager en zijn zwart. Hierna wordt deze op een zeef geplaatst dat een raamwerk is bespannen met gaas. Wij zullen met een lichtgevoelige substantie het gaas insmeren waar vervolgens het transparant op wordt gelegd. De volgende stap is het geheel belichten en daardoor wordt de substantie verhardt. Echter waar de zwarte afbeelding geplaatst is, wordt deze niet hard en kan die worden uitgespoeld. Hierna plaatsen wij de zeef op een drukmachine waarna wij uw kleur inkt persen door een zeef. Zo blijft de opdruk zichtbaar achter op het textiel. Wij kunnen dit proces herhalen met meerdere kleuren en tussen de droging kunnen er ook meerdere lagen over elkaar worden gedrukt. Helemaal aan het einde van dit proces gaat het door een droogtunnel en is de kleding klaar.

Kleding bedrukken per stuk of grote hoeveelheid

U kunt bij Appelsgroep gemakkelijk en snel kleding laten bedrukken. Wij hanteren vaste tarieven die lager worden naarmate u meer kleding stukken bestelt. U hebt keuze uit een ontzettend breed assortiment van sweaters, hoodies, polo’s, t-shirts en ook speciale kleding als beveiligingskleding, sportkleding en speciale kleding voor andere branches. Wij hebben een groot arsenaal aan drukmachines. Wij kunnen uw wensen met betrekking tot kleding bedrukken dus gegarandeerd in vervulling brengen. Wilt u graag meer weten over wat er mogelijk is? Onze adviseurs vertellen u graag alles over kleding bedrukken. Neem daarom met vragen contact op met Appelsgroep.

Kleding laten bedrukken door zeefdruktransfers

Deze afdrukken worden kant en klaar op een drager gedrukt. In spiegelbeeld worden deze laag voor laag gezeefdrukt. De allerlaatste laag die aangebracht wordt, is een lijmlaag. Hiervoor gebruiken wij hitte en druk om de transfer op de kleding te bedrukken. De reden hiervoor is dat lijm onder invloed van hitte smelt en zich zo aan het textiel kan hechten. Dit heeft als voordeel dat het gedetailleerd is. Ook kunnen de transfers bewaard worden. Zo hoeft u maar weinig textiel te bestellen voor het bedrukken.

Bedrukken door geprinte transfers

Hiervoor maken wij digitale prints op een drager van vinylfolie. De kleding wordt op vinyl gedrukt door gebruik te maken van hitte en druk. Deze afbeeldingen zijn geschikt voor full-color en zijn zeer gedetailleerd. Wij kunnen de transfers tevens voorzien van een coating. Hierdoor zullen de kleuren beter uitkomen en zijn de transfers beschermd tegen de invloeden van een wasmachine.

Uw kleding en foliedruk

Voordat wij beginnen met bedrukken, gebruiken wij een snijplotter om het zeer dunne vinyl te snijden. Dit kunnen wij doen in de vorm van logo’s en letters. Er is ook een lijmlaag aangebracht op het folie. Door middel van hitte en druk wordt de folie overgebracht. Echter is er voor foliedruk een beperkt kleurenassortiment. Voor het aanbrengen van rugnummers en individuele namen is deze vorm van bedrukken uitermate geschikt. Hierdoor krijgt u precies de kleding die u wenst.

Sublimatiedruk

Deze vorm is alleen mogelijk op 100% polyester. Met speciale sublimatie inkten zal de afbeelding op grote dragers geprint worden. Wij leggen deze op wit polyester en onder hoge druk en temperatuur wordt deze op de kleding geperst. Deze vorm wordt onder andere toegepast bij veelkleurige wielershirts.

Direct Printing

Door middel van een inkt-jet printer bedrukken wij het kledingstuk. Printen op donkere kleuren is hiermee ook mogelijk. Dit komt doordat deze printers wit printen. Een nadeel hiervan is dat de kwaliteit vermindert na veelvuldig wassen.

kleding bedrukken

Contact over kleding bedrukken vanuit zowel Tilburg als Breda en Eindhoven

Als u kleding wilt laten bedrukken, bent u bij ons aan het juiste adres. Laat vanuit Eindhoven, Tilburg en Breda weten wat uw wensen en budget zijn. Dan kunnen wij ons aanbod hierop aanpassen. Wij zijn telefonisch te bereiken op 076-5729991. Maar u kunt ook een mail sturen naar info@appelsgroep.nl. Laat ons voordelig uw (bedrijfs) kleding bedrukken.

Cart